Sällskapsmeny

Meny Ascheberg
Tre smaker från det svenska smörgåsbordet
Three small sandwiches from the Swedish smorgasbord

Slaktarbiff från Ölanda med rökt tomat, sparrisbroccoli, rödvinssåsoch potatisstomp med örter & Västerbottenost
Swedish butchers steak with smoked tomatoes, asparagus broccoli, red wine sauce and crushed potatoes with strong cheese & herbs

Crème Brûlée

475:-

Meny Erik Dahlberg
Portergravad biff med picklad ekskivling, friterad svartrot och timjan & enbärsemulsion 
Porter cured beef with pickled shiitake, deep fried salsify and thyme & juniper emulsion

Lättrimmad torskrygg med sandefjordssås, forellrom, räkor och fänkål
Lightly salted cod with “Sandefjord” sauce, trout roe, shrimps and 
fennel

Vaniljglass med myltade hjortron och mandelcrisp
Vanilla ice cream with luke warm cloudberries and almond crisp

505:-

Meny Karl Gustav
Professor Wretmans toast Skagen toppad med löjrom
Professor Wretmans “toast Skagen”, shrimps, dill, mayonnaise, with bleek roe

Smakas köttbullar med potatismos, rårörda lingon och inlagd gurka
”Smakas” meatballs with mashed potatoes and lingonberries

Vaniljglass med myltade hjortron och mandelcrisp
Vanilla ice cream with luke warm cloudberries and almond crisp

420:-

Meny Segerstedt
Svensk buffelmozzarella på rågbröd med tomater och dragon
Swedish Buffalo mozzarella on sweet rye bread with tomatoes and tarragon

Svensk falafel på gula ärtor med svartrot, confiterad jordärtskocka och youghurtsås
Swedish falafel on yellow peas with salsisy, confited Jerusalem 
artichoke and youghurt

En kula citronsorbet
Lemon sorbet

375:-